Location : Spieakker 2, Prinsenbeek
Opening : Bel voor een afspraak
Hotline : 06-290 787 42

Voor wie en waar?

Inmiddels ben ik al weer geruime tijd in het bezit van al mijn vakdiploma’s.

Ik behandel dames, heren en kinderen. Een kapster voor het hele gezin is wel zo gemakkelijk!

Trendy Hairline is gevestigd in Prinsenbeek aan de Spieakker 2 (de neel).

Wat is er mogelijk?

Iedere haarbehandeling die in een kapsalon gedaan wordt behoort tot de mogelijkheden.Er worden verschillende technieken gebruikt, geheel afhankelijk van het gewenste eindresultaat; Van spoeling tot highlights, van knippen tot snijden. U zegt het maar, alles is mogelijk!

Indien u wenst kunt u bij mij ook terecht voor een complete metamorfose.

Ik beschik over een professionele kleurenkaart om zo samen met u een nieuwe kleur te bekijken.

Laatste mode

In het kappersvak verandert de haarmode erg snel, het is dan ook erg belangrijk om up to date te blijven. Dit doe ik onder andere door cursussen te volgen, shows te bekijken, naar beurzen te gaan en door vakbladen te lezen.

Produkten

Indien u wenst kan ik u ook adviseren over professionele salonprodukten zoals:

  • shampoo en verzorging afgestemd op uw persoonlijke haartype
  • Intensieve haarhersteller (olaplex)
  • Kleuropfrissers zodat uw kleur langer mooi behouden blijft