Voor wie en waar?

Inmiddels ben ik al weer geruime tijd in het bezit van al mijn vakdiploma's en houd ik me op de hoogte van de laatste haarmode.Ik behandel dames, heren en kinderen. Een kapster voor het hele gezin is wel zo gemakkelijk!

Trendy Hairline is gevestigd in Prinsenbeek aan de Spieakker 2(de neel).

Wat is er mogelijk?

Iedere haarbehandeling die in een kapsalon gedaan wordt behoort tot de mogelijkheden.Er worden verschillende technieken gebruikt, geheel afhankelijk van het gewenste eindresultaat; Van kleuren tot ontkleuren, van permanenten tot ondersteuning, van knippen tot snijden. U zegt het maar, alles is mogelijk!

Indien u wenst kunt u bij mij ook terecht voor een complete metamorfose. Ik houd u graag op de hoogte van de allerlaatste trends op haargebied. Ik beschik over een professionele kleurenkaart om zo samen met u een nieuwe kleur te bekijken.

Laatste mode

In het kappersvak verandert de haarmode erg snel, het is dan ook erg belangrijk om up to date te blijven. Dit doe ik onder andere door cursussen te volgen, shows te bekijken, naar beurzen te gaan en door vakbladen te lezen. Dus voor de allerlaatste trends bent u bij mij aan het juiste adres!

Produkten

Indien u wenst kan ik u ook adviseren over professionele salonprodukten zoals: